Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Minimalistisch en toch veelzijdig

Wastafelcollectie met architecturale opdruk

Het jaar 2020 zal voor het Italiaanse designermerk Ex.t in het teken staan van experimenteren en verkennen. Hierdoor is het een samenwerking aangegaan met ontwerpbureau Marcante-Testa.

Een van de collecties die uit deze samenwerking is voortgekomen is Frieze. Dit is een nieuwe collectie kleurige wastafels en badkameraccessoires met een sterke architecturale opdruk, waarmee het aanbod in van Ex.t verder kan worden uitgebreid. Frieze is de perfecte belichaming van de Ex.t badkamer: een modulaire, veelzijdige en functionele omgeving die zichzelf continu kan transformeren en vernieuwen volgens de trends van het hedendaagse leven.

Geïnspireerd door de collectie ‘entablatures’ van Roy Lichtenstein, is de Frieze collectie verrijkt door middel van een stratigrafie van tekens, materialen en kleuren waarbij de wastafel het centrale element van de badkameromgeving wordt.

De architecturale benadering van de ontwerpers omvat de volledige ruimtelijke dimensie van de badkamer: via een soort muurband wordt de positie van de wastafel bepaald. Op deze manier kunnen accessoires zoals spiegels, planken en handdoekhaken gemakkelijk worden bevestig en wordt de wastafel als het ware aangekleed.



De drie wastafelmodellen Frieze One High, Frieze One Low en Frieze Two Lined vertegenwoordigen een zeer veelzijdige collectie, zowel vanuit ruimtelijk als stilistisch oogpunt. De combinatie van de verschillende modellen in hun kleuren, afwerkingen en materialen zorgt voor vele unieke en originele combinaties.
 
Ex.t zal aanwezig zijn tijdens Maison & Objet (Parijs, 17-01 – 20-01) en daar zullen de Frieze wastafels worden getoond aan het publiek.



Meer informatie:
www.ex-t.com 

Publicatiedatum: