"Het is concullega's niet gelukt om ons te evenaren"

Beddenfabrikant weer terug op de markt

Als je 135 jaar bestaat heb je veel mee gemaakt. Zo ook bij de bedden- en matrassenproducent die zich, na turbulente jaren van groei, en de groeistuipen die daarmee gepaard gingen, opnieuw presenteert op de markt. Tijdens meubelbeurs Brussel 2019 werd het merk Norma geherintroduceerd onder de vlag van Diamant Slaapcomfort, bekend van het merk Caresse boxsprings.

"De logistieke en commerciële kracht van Diamant, die het succes daarin heeft bewezen met het merk Caresse, is nu de stuwende kracht achter Norma", vertelt Michael van Rooij. "De bekende modellen van Norma zijn uit voorraad leverbaar en snel geleverd door het eigen transport. In het 12.500 m2 magazijn is er ruimte voor 3000 sets Caresse en Norma."

Doe maar normaal
Michael vertelt dat de Norma modellen nog steeds gewild zijn bij de oude dealers. "Dat bleek uit de vele opnames op de meubelbeurs in Brussel. De Norma dealers gaven allen aan dat zij het aspect wat bij Norma hoog in het vaandel staat: 'doe maar normaal', in combinatie met de beste prijs, gemist hebben en blij zijn dat ze het merk weer kunnen verkopen."

Combi Spring matras
Het comfortabel, stevige ligcomfort van de Norma Combi Spring, gecombineerd met de touch van de latex toppers is volgens Michael een succes. "Deze combi is al jarenlang een topper en meermalen gekopieerd en geproduceerd door concullega’s, maar het is niet gelukt om de drukverdeling en ondersteuning te evenaren."


(Links) Michael van Rooij en Maarten van der Linden.

De Norma producten zijn te zien in de showroom van Diamant in Helmond en sinds enkele weken bij de eerste dealers die op de website te vinden zijn. Tevens is in Helmond het magazijn waar permanent een grote voorraad aanwezig is, van zowel Caresse als Norma boxsprings en matrassen. Verder is er een ruime keuze in private label collecties van zowel boxsprings als bedtextiel.

Meer informatie:
Norma
Nijverheidsweg 4
5705 BN Helmond
info@norma.nl
www.norma.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven