Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Architectuurguide neemt een bijzonder gebouw onder de loep

'Hout is puur, hout is passie'

Het team van Robuusteiken ontwerpt, bouwt en renoveert woonhuizen, boerderijen, tuinhuizen, bijgebouwen en vakantiehuizen uit robuust eikenhout. 
Bouwmeester en eigenaar Peter Kroes: "Onze signatuur is het authentieke eikenhouten gebint, maar je kunt bij ons aankloppen voor alle bouwwensen met eikenhout."



Robuusteiken geeft aan oerdegelijk eikenhout een geheel eigen uitstraling. Strak, modern en boerderijstijl smelten er op een unieke wijze samen. Eikenhout leeft, brengt sfeer en is duurzaam.
Kroes: "Wij laten moderne en ambachtelijke elementen samensmelten, plaatsen dragende gebinten maar kunnen ook een bestaande constructie omkleden met eikenhout. We bouwen hele woningen, maar maken net zo lief een bijzondere eikenhouten trap met smeedijzeren leuning."



"We ontwerpen met oog voor licht en warmte en maken daarbij vaak gebruik van een speciale kapconstructie waarmee we ons in de markt onderscheiden. Onze gebogen spanten zijn uniek in de wereld en geven een woning karakter. We werken continu op het snijvlak van pure ambachtelijkheid en moderne uitstraling."

Meer informatie:
Architectuurguide
www.architectuurguide.nl