Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruim 70 nieuwe exposanten!

Speciale bezoekersroute op Trendz Voorjaar langs nieuwe exposanten

Beursorganisator Easyfairs opent aanstaande zondag de deuren van Trendz Voorjaar in Gorinchem. Het wordt de eerste voorjaarseditie van Trendz waarbij de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem wordt ingezet. Hierdoor breidt de beursvloer van Trendz uit met een paar duizend vierkante meter, oftewel: nog meer aanbod. In totaal telt de beursvloer van Trendz Voorjaar onder andere zo’n 70 nieuwe exposanten. Bezoekers kunnen een speciale route volgen over de beursvloer die hen langs alle nieuwe exposanten leidt.

De nieuwkomers op Trendz Voorjaar zijn onder andere Bruut home industrials, Kitch Kitchen en Heinen Delfts Blauw. “Mede door de komst van zoveel nieuwe exposanten, raken bezoekers geïnspireerd door veel gave nieuwe merken. Daarnaast zijn we ontzettend verheugd met de (terug)komst van Van der Leeden. Deze wereldspeler in handgemaakt mandwerk en decoratiemateriaal maakte in het verleden vaker zijn opwachting op Trendz, maar keert nu na een aantal jaren afwezigheid weer terug op de beurs. Daar zijn wij erg blij mee”, zegt Mascha de Bruin namens Trendz.

Naast de nodige nieuwkomers bestaat de beursvloer wederom uit grote gevestigde namen, zoals Decostar, Mansion Atmosphere en Jodeco. De Bruin: “De mix van nieuwkomers en trouwe exposanten zorgt ervoor dat we een breed en inspirerend aanbod kunnen presenteren aan de bezoekers. Ook hebben we het aanbod voor bloemisterijen verder uitgebreid. Na de lancering van het Bloem & Blad Ondernemersplein op Trendz Najaar, is dit concept nu doorontwikkeld onder de nieuwe naam Flora Plaza. Het vakblad Bloem & Blad blijft deel uitmaken van dit initiatief. Nieuw op Flora Plaza is het Kwekersplein. Hierdoor kunnen bloemisten in contact komen met kwekers om zo het verhaal achter de bloem of plant te ontdekken.”

Verder maken alle bezoekers van Trendz Voorjaar kennis met de smartbadge technologie. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge kan de bezoeker exposantenstands scannen waarin hij of zij geïnteresseerd is en graag meer informatie over wil ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin de informatie van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. Het is de eerste keer dat deze technologie wordt geïntroduceerd op een Trendz-vakbeurs.

Trendz Voorjaar is op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 januari 2020 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15. Op de zondag is Trendz Voorjaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op de maandag van 10.00 tot 22.00 uur en op de dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Belangstellenden kunnen zich hier gratis registreren voor een ticket

Meer informatie:
www.trendz-voorjaar.nl 

Publicatiedatum: