Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens Domotex

Estillon presenteert tal van noviteiten

Estillon, fabrikant van systeemvloeren in Nederlands sinds 1988, komt met tal van noviteiten. Zo breidt het merk haar Floorfixx range uit met een innovatieve systeemvloer: Floorfixx Optimum. Naar eigen zeggen de ideale systeemvloer voor LVT Dryback stroken/tegels.
 
Tijdens Domotex kan de Experience Room van de vloerenfabrikant worden bezocht voor een persoonlijke presentatie. In de stand  zijn diverse ondervloer demonstraties en noviteiten op het gebied van ondervloeren, profielen en gereedschappen te zien.

Ook presenteert Estillon twee nieuwe systeemvloeren: KOMBIfloor en SPANfloor, systeemvloeren speciaal voor renovatie van slechte basisvloeren. Deze systeemvloeren kunnen gebruikt worden in combinatie met alle soorten vloerbedekking zoals vinyl, kurk, tegels, tapijt, laminaat en parket. Isoleert, stabiliseert en is dankzij messing en groefverbinding makkelijk te leggen.

Uitbreiding gereedschappen
Sinds 2006 verkoopt Estillon de Roberts producten. Een complete collectie met vloerinstallatie gereedschappen, tape, aluminium profielen, Smoothedge tapijtlatten en lijmen. Een woordvoerder vertelt: "Roberts wordt inmiddels gezien als een eersteklas merk voor tapijtinstallatie-gereedschappen, lijmen en fournituren gedurende meer dan 80 jaar. De meeste gereedschappen die nu nog steeds gebruikt worden zijn bedacht door Roberts. Het bedrijf blijft met innovatieve oplossingen komen die voldoen aan de uitdagingen waar de hedendaagse stoffeerder mee te maken krijgt in 2020 introduceren zij 44 nieuwe gereedschappen. 



 
Best Base ondertapijten bestaat 20 jaar!
De Best Base range van Estillon is een collectie ondertapijten vervaardigd uit een 100% gerecyclede mix van hoogwaardig schoon polyurethaan schuim. Best Base ondertapijten worden in Nederland milieuvriendelijk geproduceerd. Ze worden 100% gerecycled uit een mix van hoogwaardig schoon gerecycled polyurethaan schuim.
Het licht gewicht polyurethaan schuim garandeert een stabiele, duurzame installatie, is makkelijk verwerkbaar en heeft een hoog indruk herstellend vermogen.
 



Nieuwe collectie aluminium profielen
Estillon presenteert met gepaste trots een nieuwe range Roberts aluminium profielen. Zo is er voor elke soort vloerbekleding het juiste aluminium profiel. Het tapijt, de laminaat, parket of pvc vloer, alles kan netjes worden afgewerkt. De collectie bestaat uit profielen die hoogteverschillen overbruggen, naden afdekken, randen afwerken of dienen als bevestigingsprofiel.
Estillon biedt 11 verschillende profielen in vijf verschillende kleuren: mat goud, mat zilver, glanzend goud, glanzend zilver en geborsteld nikkel.Tevens in de uitvoering hamerslag verkrijgbaar.



De Estillon Experience room is te vinden op Domotex in hal 11, stand A35.

Meer informatie:
Estillon
Linie 25
5405 AR Uden
info@estillon.nl 
www.estillon.com

Publicatiedatum: