Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Huis is geïnspireerd op werk van horrorfilmregisseur

Binnenkijken in villa van dr. Phil

De villa van Dr. Phil is op z’n zachtst gezegd uniek te noemen, aldus Hollywoodhuizen. Naast een muur vol wapens zijn door het hele huis beelden van konijnen en andere dieren te vinden. De hal van het huis heeft wel wat weg van het sprookje Alice in Wonderland. Een trapleuning bestaat uit kronkelende, houten takken en het plafond is geschilderd in dambordstijl. 



Het stulpje heeft zes badkamers en is 6170 vierkante meter groot. Verschillende muren van het huis hebben donkere kleuren. Ook de meubelstukken en bizarre objecten zijn bepaald niet alledaags. Alles in het huis van Dr Phill is geïnspireerd op het werk van Tim Burton, de Amerikaanse tekenaar, filmregisseur en producent die beroemd werd door zijn donkere humor, gothicstijl en referenties aan cartoons en horrorfilms. Verder heeft het huis een prachtige tuin met zwembad. Voor meer foto's klik hier

 

Publicatiedatum: