Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op Trendz

Goods by Goedegebuure present met grootste klok van de beurs

Aanstaand weekend is Goods by Goedegebuure weer present op de beurs Trendz voorjaar in Gorinchem. De importeur van originele en eigentijdse woonaccessoires staat daar vermoedelijk met de grootste klok van de beurs. De tandwielklok van metaal meet namelijk 110 centimeter rond en 140 cm van het bovenstuk tot beneden. Mocht deze klok een tikkie te groot zijn voor de bezoekers, dan is er nog volop keuze aan andere (tandwiel) klokken en wekkers.



Verder presenteert Goods by Goedegebuure droogbloemen, must haves zoals scootertjes, wandhangers met bloemen en vogels, fotolijstjes, tafelornamenten, manden en nog veel meer.



Tegenover de stand van Goods heeft Goedegebuure Natural Decorations (inderdaad, dit is familie) een ruimte ingericht met verse bloesemtakken, uiteraard ook met Pampas en andere droogbloemen.

Trendz voorjaar vindt plaats van zondag 12 tot en met dinsdag 14 januari in Evenementenhal Gorinchem. Goods by Goedegebuure 
is te vinden op stand G 102.

Meer informatie:
Goods by Goedegebuure
info@goods-by.nl
www.goods-by.nl

Publicatiedatum: