Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

German Design Award voor afzuigkap van Falmec

Vorig jaar werd het Italiaanse Falmec al bekroond voor het Sintesi geïntegreerde kooksysteem, en in 2020 zal het ook een German Design Award in ontvangst mogen nemen in de categorie Excellent Product Design Kitchen. Dit keer is de award voor de Spazio-afzuigkap.

Spazio is een stalen afzuigkap die boven een kookeiland kan worden geplaatst. Boven het afzuiggedeelte bevinden zich glazen planken voor het opbergen van schalen en glazen, en het is ook uitgerust met een systeem voor pollepelhaken. Vanuit technologisch oogpunt heeft Spazio een systeem van stopcontacten en USB-poorten, waarmee elektronische apparaten kunnen worden opgeladen zodat deze binnen handbereik zijn, en een tablethouder.

Spazio beschikt ook over ruimte die kan worden gewijd aan de teelt van aromatische kruiden en is speciaal hiervoor uitgerust met een speciale lichtset. De kap bevat het Circle.Tech-systeem dat, dankzij de combinatie van het zuig- en filtergedeelte in een enkel apparaat, ervoor zorgt dat de uitgaande lucht gelijkmatig wordt verspreid en effectief wordt gefilterd door de Carbon.Zeo filters met natuurlijke oorsprong die omwikkelen de motor.

Naast de prijzen die in 2019 werden behaald, staat Spazio ook op de lijst voor de 26e Compasso d'Oro.

Meer informatie:
Falmec
info@falmec.nl
www.falmec.nl