Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe collectie in frisse, moderne prints

Vijfde behangboek Eijffinger en Pip Studio een feit

In 2008 bracht Eijffinger samen met Pip Studio het eerste behangboek op de markt. Nu komen ze met een vijfde boek kleurrijke prints. De nieuwe collectie biedt volop keuze in frisse, moderne prints, technieken en kleurstellingen die allemaal makkelijk met elkaar te combineren zijn.



Floris
Dessin Floris heeft een opengewerkte jungle bladerprint met grote bloemen, planten en hier en daar een verstopte vogel. In de ondergrond is een klein sterretje in reliëf aangebracht. Te combineren met het streep dessin Blurred Lines. Deze grafische streep met chevron patroon in structuur heeft een subtiel glanzend streepje.



Palm Scene
Dessin Palm Scene toont een tropische tentoonstelling van rond paraderende paradijsvogels, palmbomen en –bladeren en exotische bloemen. Het tropische tafereel van deze print met water en bergen op de achtergrond heeft een vintage gevoel.
Good Evening is een prachtig groots dessin op vinyl met kleurrijke bloemen en tropische vogels die geïnspireerd is op traditionele Oriëntaalse muurschilderingen. Door de structuur van het behang lijkt het dessin haast op stof die op de wand is aangebracht.

Raindrops
Raindrops is een geometrisch gevormde druppel opgebouwd uit vele lagen sierlijk geplaatste kleine bloemen, blaadjes en vlinders. La Majorelle is een verfijnde bloemenprint met een subtiel decoratief patroon in glans op de achtergrond voor een gelaagd effect. Het is een eerbetoon aan een botanische tuin met een diversiteit aan kleurrijke bloemen en bladeren.
Tot slot dessin Birds in Paradise. Een klassieker met een dessin van vogels, vogelkooien en rijke bloemen.      

De nieuwe behangcollectie ligt half februari in de winkel.

Meer informatie:
Eijffinger
Heliumstraat 100
Zoetermeer
www.eijffinger.com  

Publicatiedatum: