Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wandpanelen met marmeren en terrazzo designs als blikvangers

Maestro Panels ontwerpt nieuwe collectie

Het Belgische bedrijf Maestro Panels maakt decoratieve wand- en plafondbekleding en allerlei afwerkingsaccessoires voor het interieur. Onlangs heeft Maestro een volledig nieuwe collectie wandpanelen ontworpen. Met marmeren en terrazzo designs als blikvangers. 



Marmer en terrazzo
Marmer is steeds meer terug te vinden in het interieur. Maestro pikte die trend dan ook op voor de nieuwe collectie wandpanelen. Naast marmer zet ook de terrazzo trend door. Deze veelzijdige steenmix is makkelijk te combineren. 

De WaterWall-collectie is speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes. Deze wandpanelen zijn voorzien van een extra waterafstotende laag. Bovendien zijn ze volledig hygiënisch en eenvoudig te installeren dankzij het kliksysteem.

"Onze producten worden geproduceerd met behulp van de meest geavanceerde productieprocessen. Ze worden streng gecontroleerd op duurzaamheid", vertelt een woordvoerder van Maestro. "Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van onze digitale drukpers, hebben we elke vorm van herhaling binnen onze digitale decors geëlimineerd. Hiermee bereiken we bijzonder realistische en natuurlijke resultaten waarin elk paneel uniek is. De collectie bestaat uit marmer, terrazzo, houtlooks, maar ook unicolor ontwerpen."

Dankzij de tand- en groefverbinding is het makkelijk om de Maestro-panelen zelf te installeren. Door het bevestigen van een raamwerk van houten latten bovenop de bestaande muur, of onder het bestaande plafond, worden de panelen aan het raamwerk bevestigd. Voor de afwerking zijn in elke collectie overeenkomstige plinten, plafondlijsten, kniklijsten en andere afwerklijsten.

Meer informatie:
Maestro Panels
info@maestro-panel.be
www.maestro-panel.be

Publicatiedatum: