Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Technologiebedrijf tentoonstelt drop-lock systeem op Domotex 2020

John Rietveldt: "Wij geloven dat de wereldwijde vloerenmarkt klaar is voor verandering"

Vloeren technologie bedrijf I4F begint het nieuwe jaar met een deelname aan Domotex 2020. Dit jaar ligt de focus van I4F op innovatieve, disruptieve technologieën.

Momenteel ondersteunt I4F de wereldwijde vloerenindustrie in meer dan 100 landen met haar technologieën op het gebied van vergrendelingen, materiaal composities en paneelsamenstellingen, plaat- en wandpanelen, oppervlakteafwerkingen, digitaal printen en productieprocessen.

Tijdens de vloerenbeurs zal het internationale bedrijf, met vestigingen in België en China, haar nieuwe innovatieve technologieën presenteren. Volgende week in Hannover zullen de vergrendelingssystemen 3L Triplelock en Click4U te bewonderen zijn.



3L Triplelock
3L Triplelock Het originele drop-lock systeem, 3L Triplelock, is een eenvoudig systeem en bestaat uit één stuk voor de korte zijde. Er zijn geen inzetstukken nodig zoals bij vele andere systemen. De eliminatie van het extra inzetstuk aan de korte kant biedt fabrikanten de mogelijkheid om de productiviteit te verbeteren en hun kosten en CO2-voetafdruk te verminderen. Het systeem heeft meerdere installatievoordelen: het is tot 30% sneller dan de traditionele klikken, er is geen gepiep en er zijn geen speciale hulpmiddelen nodig voor de installatie.

Click4U
Click4U is een vergrendelingssysteem voor de lange zijde van een paneel, gecombineerd met 3L TripleLock aan de korte zijde. Net als 3L TripleLock is Click4U geschikt voor bestaande hogesnelheidsproductiemachines. Het systeem heeft ook meerdere installatievoordelen. Het is snel en eenvoudig te installeren en vereist geen speciaal gereedschap.



Pick and choose
Pick and choose Door middel van het “pick and choose”-patentclusterconcept, bestaande uit bijna 3.000 patenten en technologieën, biedt I4F licentienemers keuzevrijheid door hen meer opties te bieden om patenten of groepen patenten te selecteren.

Directeur John Rietveldt vertelt: "Wij geloven dat de wereldwijde vloermarkt toe is aan verandering en onze innovaties zullen een belangrijke rol spelen in deze enorme industrie transformatie."



Van 10 - 13 januari is I4F te vinden in hal 12, stand B100, op Domotex 2020 in Hannover.

Meer informatie:
I4F Licensing
info@i4f.com
www.i4f.com

Publicatiedatum: