Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winkelketen wil in 2020 nog zeven zaken openen

De Deense meubeldetailhandel Jysk zegt dat het medio 2020 nog zeven winkels in Ierland zal openen, omdat het zijn uitbreidingsplannen hier versnelt.

Jysk opende in april 2019 zijn eerste Ierse winkel in Naas en is al actief op vier andere locaties: Drogheda, Navan, Portlaoise en Youghal. Het bedrijf zei dat de volgende winkels op 27 februari dit jaar in Waterford en 26 maart in Limerick zullen worden geopend, gevolgd door geplande zomeropeningen in Carlow, Dublin, Sligo en op twee locaties in Cork City.

Jysk is van plan om gemiddeld 10 fulltime medewerkers in dienst te hebben bij elke vestiging. De komende drie tot vijf jaar wil het zijn Ierse vestigingen verhogen naar 40, meldt Independent.ie

"Ons doel is om nieuwe Jysk-locaties te vestigen in dorpen en steden in heel Ierland, zodat we een bijdrage kunnen leveren aan de lokale economie, vooral in kleinere gemeenschappen waar het scheppen van banen zeer waardevol zal zijn", zegt Roni Tuominen, manager van Jysk Ireland.

Jysk is in 1979 opgericht door eigenaar Lars Larsen en heeft vandaag meer dan 2.700 winkels met 23.000 werknemers in 51 landen met een omzet van bijna € 3,6 miljard in 2018.

Meer informatie:
Jysk
www.jysk.nl 

Publicatiedatum: