Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gerealiseerd door Bob Romijnders Architectuur + Interieur

Gedateerde jaren 60 woning getransformeerd naar familievilla Blaricum

In hartje Blaricum lag een gedateerde jaren-60-woning. Architectenbureau Bob Romijnders werd gevraagd om de woning, door middel van een villa ontwerp, een frisse, eigen look te geven.

Bestaande woning
De bestaande woning is in de basis goed ontworpen. De zon komt op de juiste plekken de woning binnen en ook de interne logistieke verbindingen zijn goed bedacht. Toch was er de wens om van deze gedateerde woning een fijn familiehuis te maken die past bij deze tijd.

Respect voor eigen stijl
Echter, elke wijziging diende met respect voor de eigen stijl van de woning doorgevoerd te worden. Op de plek van de bestaande garage is er een nieuw volume aangebracht met een zadeldak, geheel in de stijl van het hoofdhuis. In dit volume zijn een opslag voor fietsen en een master-bedroom ondergebracht.



Leefkeuken
Door middel van een grote uitbouw met veel glas en hoogte wordt de garage verbonden met de achterzijde van de woning. In deze uitbouw wordt een ruime leefkeuken geplaatst. Deze leefkeuken is optimaal gericht op de tuin met uitzicht over de infinity-pool. Vanuit de keuken is er een trap met vide gecreƫerd die toegang biedt tot de wijnkelder, een gastenverblijf en kidsroom.

Tijdloze bebouwing
De nieuwe tijdloze bebouwing in de villa ontwerp gaat feilloos over in de bestaande bebouwing door het gebruik van passende kleuren en materialen. In de nieuwe architectuur is volop aandacht voor ruimtelijkheid en lichtinval. Zo wordt ook deze woning een fijn familiehuis.



Meer informatie:
Bob Romijnders Architectuur + Interieur
Waldeck Pyrmontsingel 77
6524 BA Nijmegen
+31 (0)24 212 20 41
info@bobromijnders.nl
www.bobromijnders.nl

Publicatiedatum: