Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Profine Bedsystemen neemt deel aan slaapevent De Woonindustrie

"Het waterbed is weer aan een opmars bezig dankzij de uitzonderlijke hygiëne"

"Aandacht besteden aan een gezonde en verkwikkende slaap, dat is de filosofie van de Profine bedsystemen", zegt directeur Stefan Moens. Sinds 2001 maakt het bedrijf, dat deelneemt aan het slaapevent in De Woonindustrie (van 9 t/m 12 februari), waterbedden en -matrassen in haar fabriek in Grobbendonk (België). 

"Het meest revolutionaire slaapsysteem is Profine Zen Sleep. In tegenstelling tot de bekende fiberlagen is Zen Sleep een speciaal ontwikkelde opencellige schuim die volledig lucht- en waterdoorlaatbaar is. In plaats van fiberlagen wordt in de watermatras dus Zen-schuim toegepast. De ZEN Schuim heeft een veel hogere levensduur dan fiber en vergemakkelijkt het draaien en in- en uitstappen. Hij is overigens verkrijgbaar in verschillende hardheden", legt Stefan uit.

Daarnaast heeft Profine een techniek in een nieuwe verpakking: het Box Spring waterbed. "Deze zogeheten B-Box van Profine is een staaltje van design met technisch vernuft. B-Box is een combinatie van 50% Zen Sleep en 50% Box Spring.
Aan de buitenkant kun je niet zien dat het een waterbed is, omdat hij eruit ziet als een Box Spring."

Profine maakt gebruik van de nieuwste lastechnieken, waardoor de constructie moleculair verbonden is. Verder is er sprake van versterkte hoeken op de matrassen, zitten de lasnaden onder de matras (dus niet meer aan de zijkanten of kop- of voeteneinde). Hierdoor is er nooit trekkracht op de naden. "Een ander pluspunt is de mogelijkheid van de winkelier om samen met de klant een comforttest te doen om zo doelgericht een schouder-, heup- of rugzone in te bouwen. Ook positief is dat het waterbed één op één nagebouwd kan worden als een Box Spring of bedkader. Het design kan u dus zelf uitkiezen."

"In Duitsland is het waterbed weer aan een opmars bezig dankzij de uitzonderlijke hygiëne (afwasbaar en nooit een vervelende geur), het instellen van de ideale bedtemperatuur (ideaal voor de spieren en gewrichten), de individuele aanpassing aan het lichaamsgewicht (altijd de juiste ondersteuning, welk gewicht u ook heeft) en vooral geen drukpunten (minder draaien en keren en dus vaster en dieper slapen). Doordat steeds meer mensen zoeken naar de ideale slaap, zijn wij overtuigd dat ook in Nederland deze trend zich zal doorzetten.
Ook aan de aankleding van het bed is gedacht. Nachtkastjes met USB aansluiting, Bluetooth verbinding, inductie laders, Led verlichting, TV geïntegreerd in een Media Box aan het voeteneinde, leder, stof of persoonlijke wensen, alles is bespreekbaar. Niet voor niets is onze slogan: Profine, create your dream.

Meer informatie:
Profine Bedsystemen N.V.
Bouwelven 10
B-2280 Grobbendonk
Tel : +32.14.28.58.00
www.profine.be
www.beluga-luxury.be

Publicatiedatum: