Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Diverse activiteiten gepland voor de viering van het jubileum

Heimtextil viert 50e editie en deze gaat vandaag van start

's Werelds toonaangevende vakbeurs Heimtextil, die vanaf vandaag van start gaat, viert haar 50e editie. De wereldwijde residentiële textielindustrie in Frankfurt am Main brengt tal van exposanten bijeen en laat bezoekers genieten van alle ontwikkelingen die gaande zijn binnen de wereldwijde textielindustrie.

"50 kwesties in de loop van vijf decennia zijn een zelden ervaren fenomeen op snelle, wereldwijde handelsbeurzen en betekenen pure eeuwigheid", zegt Detlef Braun, Managing Director van Messe Frankfurt. “Net als elke andere beurs staat Heimtextil voor productdiversiteit, internationale omvang en onbetwist marktleiderschap in de textielsector. Als designshow blijft het zichzelf opnieuw uitvinden, presenteert het de nieuwste trends op het gebied van levende trends van vandaag en de toekomst en maakt het mogelijk de toekomstige inrichting te ervaren.”

Met verschillende campagnes wil Messe Frankfurt terugkijken op de tijd sinds de eerste editie, die in 1971 gestart werd. Op het hoogtepunt van de viering nodigt Messe Frankfurt exposanten en bezoekers uit voor het grote feest "Heimtextil @ Night" op woensdag 8 januari 2020 in hal 11.1. Heimtextil verwelkomt alle exposanten vanaf het allereerste begin. Als onderdeel van de viering zal er ook een jubileumfilm zijn met een terugblik op eerdere nummers van Heimtextil en muziekacts van de afgelopen vijf decennia.

In Hal 9.0 presenteert Heimtextil designklassiekers uit de afgelopen 50 beursedities op een etalage. Hier nodigt de beurs u uit op een reis van tijd en ontdekking door vijf decennia geschiedenis van Heimtextil. De enscenering is gebaseerd op artikelen uit interieurmagazines. Vier ontworpen kamers nemen kleuren, vormen, meubels en designobjecten uit de afgelopen decennia op. De showcase wordt aangevuld met een café, dat wordt gerealiseerd in samenwerking met Schönes Wohnen - een gerenommeerd Europees tijdschrift.

Voor het jubileum zet Heimtextil een textielaccessoire op van zijn eigen creatie: een sjaal in de look van de huidige beurscampagne. Het textieljuweel in de unisex kleurencombinatie van benzine, turkoois en lila wordt tijdens de beurs aan exposanten en bezoekers aangeboden.

De beurs vindt plaats vanaf vandaag 7 januari tot en met 10 januari in Frankfurt.

www.heimtextil.com 

Publicatiedatum: