Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Best Wool exposeert op IMM 2020 in Keulen

Innovatieve wol expositie op interieurvakbeurs

Best Wool presenteert tijdens IMM Cologne 2020 in Keulen de best bewaarde geheimen van wollen vloerbedekking en -kleden. De Brabantse wol specialist maakt al vier decennia luxe, high-end wollen producten op maat voor klanten over de hele wereld. Van New York tot Shanghai. De tentoonstelling is tot stand gekomen in samenwerking met designbureau Studio RENS en is van 13 - 19 januari te zien in Hal 3.

De grens tussen natuurlijke materialen, duurzaamheid, comfort en luxe lijkt steeds vaker te vervagen. Naast design en functionaliteit is duurzaamheid een belangrijke pijler geworden, waarvan het belang in de toekomst alleen maar zal toenemen: in het ontwerp en kwaliteit van een product en het materiaalgebruik. Best Wool belichaamt deze waarden al vier decennia en op IMM Cologne laten ze bezoekers graag zien wat een fantastisch natuurproduct wol is en dat natuurlijke materialen, innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan met comfort en luxe.

Brabantse krachten bundelen voor wol expositie
Samen met Studio RENS uit Eindhoven (bestaande uit designer duo Renee Mennen en Stefanie van Keijsteren) is er een tastbare, pure wol expositie tot stand gekomen waarin de vele gezichten van wol en vooral de kwaliteit van het natuurproduct heel mooi wordt weerspiegeld. Studio RENS: “Best Wool maakt wollen tapijten in Best, en is vooral bekend binnen de tapijtindustrie. Wij vertellen het verhaal van het bedrijf op een andere manier. Als wij daar rondlopen zien wij overal nieuwe mogelijkheden. We zien de meest prachtige zaken, zoals de grote variëteit in tufttechnieken en hoe dikten en structuren van wollen producten van elkaar verschillen. Dat is wat we in de expositie laten zien. Evenals kleur wat voor ons altijd een belangrijke rol in een productie speelt. Die schoonheden proberen wij te vangen in beeld, tekst en installatie.”

Daarbij draagt ook ontwerper Piet Hein Eek uit Eindhoven bij aan de wol expositie door speciaal voor deze tentoonstelling een tafel te ontwerpen die aansluit op de wensen van Best Wool. Samen met Fatboy en Jess Design vertegenwoordigt Best Wool dan ook met trots het Brabantse erfgoed in Hal 3.1 in Keulen.

Meer informatie:
Best Wool Carpets
info@bestwoolcarpets.com  
www.bestwoolcarpets.com 

Publicatiedatum: