Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dicobed en Bed Box International starten verkoop van orthopedische matrassen

John Vesters van Dicobed uit Uden spreidt de vleugels uit. Hij gaat in Duitsland onder de naam van Bed Box International de verkoop van Yatas matrassen voor zijn rekening nemen. "Daar heb ik vijf agenten lopen die het merk gaan vertegenwoordigen. Zelf zal ik als Dicobed de Benelux gaan doen", laat hij desgevraagd weten.

De full-orthopedische matrassen van Yatas zijn dankzij een progressief stramme veerkracht geschikt voor alle gewichtsklassen.

In Duitsland is John Vesters twee jaar geleden een groothandel gestart onder de naam Bed Box International. Dat begint steeds serieuze vormen aan te nemen. 
Dicobed bestaat ruim tien jaar en maakt als handelsnaam onderdeel uit van Bed Box Holland, dat 15 jaar geleden is opgericht en waarvan John Vesters en Hans Vogels elk voor 50% eigenaar zijn. Bed Box Holland richt zich direct op de eindconsument, de andere twee bedrijven zijn B2B gericht.

Op de komende IMM in Keulen zal John Dico met vijf collega's de stand van Yatas Bedding bemannen. Deze is te vinden in hal 9 - stand C041. "Ik hoop ook op de VAKbeurs in De Woonindustrie matrassen van Yatas Bedding, die me eind vorog jaar had benaderd of ik de verkoop in Duitsland en de Benelux wilde gaan doen, te kunnen presteren.

De Yatas Group heeft 2300 werknemers in dienst verdeeld over vijf fabrieken in Turkije. Het bedrijf fabriceert full-orthopedische matrassen die dankzij de progressief stramme veerkracht geschikt zijn voor alle gewichtsklassen. Dit betekent dat een licht persoon een lage tegendruk zal ervaren en een zwaardere persoon een hoge tegendruk. 

John Vesters zit niet bepaald stil. De ondernemer nam in mei vorig jaar de volledige voorraad en verkoop van de latten-, schotel- en comfortliftbodems over van Brouwers Bedding uit Tilburg. 

Meer informatie:
Dicobed Nederland BV
Linie 7
5405 AR Uden
0413-25995
info@dicobed.nl
www.dicobed.nl

Bed Box International
www.bedboxinternational.com