Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelbedrijf moet na ruim 20 jaar deuren sluiten

De rechtbank in Midden-Nederland heeft Meubels en Meer De Woonoutlet B.V. in Mijdrecht (Utrecht) failliet verklaard. Vorig jaar mei sloot Meubels en Meer in Amsterdam al de deuren gevolgd door de vestiging in Mijdrecht in augustus jl.

Meubels en Meer De Woonoutlet B.V., gevestigd aan de Rendementsweg 12-E in Mijdrecht, is in staat van faillissement gesteld. Als curator is aangesteld mr G.J. ten Hagen. Het insolventienummer van deze zaak is F.16/19/640.

Meubels en Meer was opgericht in 1998. Het meubelbedrijf bood een groot assortiment aan kasten, banken, stoelen en woonaccessoires. "Onze missie is de nieuwste woontrends aanbieden voor een zeer scherpe prijs, zodat iedereen zijn/ haar huis van uniek interieur kan voorzien. Doordat wij een eigen fabriek in Roemeniƫ hebben, kunnen wij onze missie waarmaken. We kunnen snel schakelen en flexibele levertijden hanteren. Daarnaast hebben we hierdoor een divers aanbod in producten en kleurmogelijkheden", is nog op meubelsenmeer.nl te lezen.