Nieuwe badkamermeubelcollectie is experiment van lijnen, vormen, volumes en kleuren

De Italiaanse badkamerfabrikant Ceramica Cielo presenteert Era. Deze nieuwe collectie is ontworpen door Luca Cimarra, die experimenteert met lijnen, vormen, volumes en kleuren, waardoor de creativiteit, het vakmanschap en de knowhow van het bedrijf op het gebied van keramische verwerking worden verbeterd.

Pure geometrische lijnen, comfort en lichtheid zijn de onderscheidende kenmerken van deze collectie met meerdere doelen die intelligente en compacte oplossingen bieden om de badkamer op een dynamische en veelzijdige manier in te richten, waardoor het project een nieuw bewustzijn krijgt.


 
In het begin is er altijd keramiek, gekenmerkt door afmetingen, diktes, oppervlakken en nieuwe kleuren. De vele interpretaties die deel uitmaken van hangende wastafels, inbouwwastafels, urinoirs en sanitair, onderscheiden zich door hun comfort. De sanitaire armaturen in de collectie - opgehangen en op de vloer gemonteerd, ook beschikbaar in randloze versie - zijn de eerste die zijn geproduceerd met het innovatieve Rimless 2.0-systeem: de exclusieve technologie gepatenteerd door het bedrijf dat het mogelijk maakt om een ​​volledig revolutionaire randloos sanitair armatuur te creëren dat esthetiek, functionaliteit, waterbesparing en maximale hygiëne-efficiëntie combineert.

De kracht van het project wordt weerspiegeld in de veelzijdigheid, bruikbaarheid en rijkdom van de aangeboden oplossingen: 5 aanrecht wastafels en 9 hangende en aan de muur gemonteerde wastafels, verkrijgbaar in respectievelijk 5 en 6 maten en ook verkrijgbaar in de 16 kleuren en texturen die zijn geïnspireerd door de aard van het buitengewone chromatische palet 'Terre di Cielo'. De collectie is verrijkt, waardoor de opslag- en inrichtingscapaciteit van de hangende wastafels, de handdoekstang en de nieuwe geperforeerde plaatstalen structuur met geïntegreerd accessoireplank en handdoekstang, die verkrijgbaar is in de afwerkingen Cemento en Nero, worden vergroot.

Meer informatie:
Ceramica Cielo
www.ceramicacielo.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven