Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor IMM Cologne 2020

Van de Baltische Staten naar Keulen: EMKO onthult zijn nieuwe collectie

De zorgvuldig in de Baltische Staten gemaakte EMKO-artikelen worden wereldwijd gewaardeerd en zijn bekroond met internationale designprijzen en tentoongesteld op de belangrijkste designshows van Europa. Bovendien komen er elk seizoen nieuwkomers bij. Zij die geïnteresseerd zijn in een opwindend ontwerp zijn welkom om EMKO te bezoeken op de IMM Keulen in hal 3.1, stand nr. F-031 - om de recente toevoegingen te ontdekken of om over een aantal frisse ontwerpideeën te brainstormen. Bekijk enkele van de items die tentoongesteld worden:


Chaos tapijt
 
CHAOS-tapijt van Audronė Drungilaitė
Het CHAOS-tapijt is gemaakt van overgebleven garen van de tapijtindustrie. De basis van dit linnen kleed is met de hand getuft met eenkleurig garen, waarna de wever de rest van de details uit de restjes selecteert. Elk vloerkleed is daarom uniek gekleurd en gemaakt van 100% linnen met hypoallergene eigenschappen. Verkrijgbaar in twee maten (2x2 m en 2,5 x 2,5 m) en twee verschillende achtergrondkleuren (donkerblauw en karamelbruin).
 
Naïve Bench van etc.etc. studio
De Naïve Bench Seat is gemaakt van massief hout en kan in twee maten worden gemaakt - met of zonder de vulling in de acht kleuren van de Naïve Low Chair.
 
Naïeve Ottoman van etc.etc. studio
Net als de Naïve Low Chair, is de Naïve Ottoman verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, met het frame uit zwart of geolied essenhout.

Macaron wandlamp van Silvia Ceñal
Silvia Ceñal werd geïnspireerd door een gebakje bij het ontwerpen van zijn Macaron waarbij eenvoudige materialen worden gecombineerd met de juiste verhoudingen, om een ​​lamp met persoonlijkheid te krijgen. 

Nieuwe kleuren - zwart en bruin - 4.9 bureau van Marius Valaitis
De ongebruikelijke naam van het bureau 4.9 weerspiegelt de wens van de ontwerper Marius Valaitis om te spelen met de concepten perfectie versus fouten.

Dit vertaalt zich in de hoeken van het bureaublad, dat aan het einde een 'barst' heeft. Afgezien van de 'imperfectie' zijn alle details van dit meubelstuk met perfecte nauwkeurigheid gemaakt. Het brengt niet alleen gemak en efficiëntie aan het werk, maar voegt er ook een beetje stijl aan toe.
 
Multifunctionele Pill van Dalius Razauskas
De multifunctionele Pill werkt geweldig in rommelige omgevingen. De Pill is een ronde kast die aan een muur is bevestigd en direct kan worden omgevormd tot een volledig functionele werkplek, een kaptafel of zelfs een bar!

Bevestig het op standaard tafelhoogte, een beetje hoger of een beetje lager - het is uw keuze. Het reksysteem aan de binnenkant is ontworpen om de gebruiker het gemakkelijk te laten aanpassen. Verder is de pil uitgerust met stopcontacten en de mogelijkheid om LED-verlichting te integreren. De materialen en de fittingen die bij de productie zijn gebruikt, zorgen voor een betrouwbare bureautransformatie en tafelstabiliteit. Pill past perfect in elk soort interieur en biedt een verborgen ruimte voor uw items.

Meer informatie:
www.archiproducts.com 

Publicatiedatum: