Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Directeur interieurplatform ETC Design Center Europe blikt vooruit

Len de Koster: "Wat we anders gaan doen in 2020? Wat minder bescheiden zijn"

De directie van ETC Design Center Europe kijkt terug op een mooi en  bewogen jaar in positieve zin. "We hebben een mooie uitbreiding gerealiseerd en een prachtig nieuw restaurant gecreëerd, genaamd etc design café. Een plek om te eten, drinken, (net)werken en ontmoeten. En mooi om te zien hoe de ETC academie met gemotiveerde en bevlogen docenten groeide dit afgelopen jaar", laat algemeen directeur Len de Koster weten.

Directeur Len de Koster (midden) van het ETC Design Center Europe, met zijn echtgenote Linda (links) en managing director Ditte Kolijn.

Wat was een hoogtepunt voor ETC?
Len: "De samenwerking tussen onze exposanten en het team van het ETC, dat geleid heeft tot een een prachtig realisatie van etc design café op een nieuwe plek binnen het centrum. Dit benadrukt de goede vibe binnen ETC Design Center."



Met welk gevoel heb je 2019 afgesloten?
"Met een zeer goed gevoel en trots op wat wij als team samen met onze exposanten hebben bereikt en over waar wij nu staan binnen Nederland maar ook daar buiten"



Wat ga je anders doen in 2020?
"Wat minder bescheiden zijn als ETC Design Center."

Staan er nog bijzondere dingen op de planning in 2020?
"Ja, maar wij willen ook blijven verassen dus geven wij niet alles prijs, maar een uitbreiding waar kritisch naar nieuwe exposanten kijken is er één."

Publicatiedatum: