Eelke Keersemaker van Sanimex Design BV:

"We zijn druk bezig met een regelrechte noviteit die goed past in deze tijd"

"Wij kijken terug op 2019 met een glimlach op ons gezicht", zegt Eelke Keersemaker. Volgens de manager van Sanimex Design B.V. mocht zijn bedrijf niet alleen in omzet groeien, maar ook het aantal klanten dat de groothandel in designsanitair wist te vinden, nam toe. "Verder hebben we een begin gemaakt met ons verkoopboek en zijn we druk bezig geweest met het uitbreiden van ons assortiment. Zo hebben we onlangs nog een revolutionaire elektrische vloerverwarmingsmat toegevoegd aan ons programma", laat Eelke weten.Wat was een hoogtepunt voor Sanimex?
Eelke: "Het hoogtepunt kwam op de valreep: de introductie van twee matwitte acrylbaden onder eigen huismerknaam NJOY. We hebben 2019 afgesloten met een positief gevoel en gaan vol goede moed en verwachtingsvol 2020 in."

Wat ga je anders doen in 2020?
"We willen in 2020 nog meer producten introduceren onder eigen label, de voorraad uitbreiden en vooral proberen meer vraag te creëren door het inzetten van goede advertentiecampagnes."

Staan er nog bijzondere dingen op de planning in 2020?
"Onze droom is altijd geweest: Alles voor de badkamer! En dat hopen we in 2020 te bereiken. Zo zijn we in een vergevorderd stadium om MDF-plafonds toe te voegen en daarnaast zijn we ook in gesprek met een radiatorenfabrikant. Houd onze website in de gaten, want achter de schermen zijn we druk bezig met een regelrechte noviteit die zeer goed past in deze tijd! Ik zou daarover wel meer willen vertellen maar daarmee zou ik mezelf in de vingers snijden!"

Meer informatie:
Sanimex Design B.V.
Noordland 1
4451 RP  Heinkenszand
+31 (0)118 – 236044
info@sanimexdesign.com
www.sanimexdesign.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven