Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'De collectie lamellen volgt later in het nieuwe jaar'

Zonnelux lanceert drie nieuwe collecties

Raamdecoratie specialist Zonnelux komt in 2020 met drie nieuwe collecties: houten jaloezieën, geweven hout en lamellen van textiel. 

Geweven hout voor natuurlijke look en feel
Hout speelt een grote rol in diverse collecties van Zonnelux. Om in te spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie, steekt het bedrijf deze producten met enige regelmaat in een nieuw jasje. Een preview van de drie nieuwe collecties was dan ook te bewonderen op de laatst gehouden Interieur Collectie Dagen. Eén collectie daarvan staat in het teken van geweven hout - een trend die de laatste tijd aan populariteit wint vanwege de knusse uitstraling. Daarnaast filtert dit product op een prachtige en natuurlijke manier het daglicht.

Het geweven hout is leverbaar in twee wevingen, te weten ‘thin sticks’ en ‘flat sticks’ die beide een transparante doorkijk geven. Bovendien kun je als consument kiezen voor een roll-up of vouwgordijn uitvoering. En ook wat afwerking betreft heb je keuze te over, want beide varianten zijn verkrijgbaar in twintig trendy kleuren en worden voorzien van een moderne, matte lak.

Houten jaloezieën 2.0
Een andere update zien we terug in het vernieuwde aanbod houten jaloezieën. Deze bestaat uit 89 kleuren en heeft een mooie mix tussen lak, beits en bamboe kleuren. Een grote selectie aan grijs, antraciet en naturel tinten, maar ook jaloezieën met een zichtbare houtnerf of juist een gladde afwerking. Daarnaast is er keuze uit vier houtlook varianten vervaardigd uit PVC, welke door het materiaal geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes.

Flinke uitbreiding collectie lamellen
De vernieuwde collectie lamellen van Zonnelux bevat straks 120 kunststof lamellen, 54 textiel lamellen en 39 aluminium lamellen, waarmee het aanbod weer helemaal van deze tijd wordt. Daarnaast is 50% van de collectie leverbaar als paneel- of rolgordijn en daardoor moeiteloos met elkaar te combineren.

Zowel het geweven hout als de houten jaloezieën zijn verkrijgbaar vanaf begin 2020. De collectie lamellen volgt later in het jaar, een precieze datum is nog niet bekend.

Meer informatie:
Zonnelux Raamdecoratie
info@zonnelux.nl
www.zonnelux.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven