Jeffrey Koster van Het Anker Meubelindustrie BV blikt vooruit:

"We hebben in 2020 een aantal veelbelovende modellen in de steigers staan"

Jeffrey Koster van Meubelindustrie Het Anker kijkt met gemengde gevoelens terug op het afgelopen jaar. Voor zijn bedrijf was 2019 in alle opzichten geslaagd. "We hebben de groei in Nederland vast kunnen houden en de nieuwe collecties in materialen en modellen zijn heel goed aangeslagen. Kortom, we hebben lekker gewerkt!", geeft hij aan.

Zakelijk gezien was zijn huisshow het hoogtepunt van 2019. Hij hield die samen met Nijwie/Lechair, MONDiART, Masterlight, Iccoon en Key West Bedding. "Het event wordt steeds groter, als meubelprofessional mag en kan je die niet missen", is Jeffrey van mening.

Met welk gevoel sluit je 2019 af?
"Positief. Ondanks het feit dat ik op macro-economisch niveau geen gerust gevoel heb. Denk hierbij aan de Brexit, handelsoorlogen USA, mogelijke herverkiezing Trump en ga zo maar door… Maar voor 2020 verwacht ik dat we weer kunnen groeien. We hebben een aantal fantastische, veelbelovende modellen in de steigers staan!" 

Wat ga je anders doen in 2020?
"Meer delegeren en meer de baan op! Buiten gebeurt het!"

Staan er nog leuke dingen op de planning in 2020?
"Zeker! Op dit moment wordt ons pand in Druten van binnen en van buiten op de schop genomen. Nieuwe, moderne kantoren aan de binnenkant, een moderne, frisse uitstraling aan de buitenkant. Daarnaast wordt onze toch al riante showroom nog eens met 1000 m2 uitgebreid. Kunnen we nog meer van die mooie meubelen laten zien!
De gehele verbouwing is klaar vóór eind maart, dus een reden temeer om onze huisshow in 2020 niet te missen!", benadrukt Jeffrey.

Meer informatie:
Het Anker Meubelindustrie BV
Westerhout 7
6651 CW Druten
Bezoek showroom alleen op afspraak
+31 (0)487512000
info@het-anker.nl
www.het-anker.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven