Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Intariso, WIlliamsburg en The '50

García Cumini ontwerpt houten keukens

Cesar NYC Kitchens, de in New York gevestigde Kitchen Flagship Store van de Italiaanse internationale keukenontwerper en fabrikant Cesar Arredamenti Spa, heeft García Cumini drie houten keukens laten ontwerpen.

Het zogeheten Intarsio-systeem is geïnspireerd op het idee om te breken met het tweedimensionale oppervlak van traditionele deuren en hun gebruikelijke geometrie. De herschikking van de deurcontouren en de houtnerf creëert een zeer levendige optische illusie.

Williamsburg
Williamsburg is geïnspireerd door moderne bruggen gemaakt van twee, stevige, ondersteunende structuren en een slank, horizontaal lid die samen een zeer onderscheidend, esthetisch licht geheel vormen. Dit product vertegenwoordigt metaforisch de banden en saamhorigheid die de verschillende familieleden verbinden evenals het gezellige samenzijn dat plaatsvindt rond deze unit. Werkstation: Nero goffrato-structuur, werkblad in Fenix ​​Nero-laminaat, laden en onderkasten in Rovere Corvino-hout, Tratto-greep in aluminium zwart.

The 50's
The 50's vindt de kasten en kasten van dat decennium opnieuw uit, terwijl nieuwe functies worden toegevoegd om te voldoen aan de eisen van een flexibelere samenleving. Deze flexibiliteit komt overeen met het vermogen van The 50's om verschillende kamers in huis te harmoniseren en met elkaar te verbinden. Het systeem kan worden gebruikt in de keuken, in de woonkamer of om beide functies te combineren.

Meer informatie:
Cesar
www.cesarnyc.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven