Met een complete sanitairafdeling en een uitgebreid tuincentrum

Bauhaus opent in 2021 de vierde vestiging

"Na een zware bevalling kunnen we de geboorte van ons nieuwe kind met trots melden", schrijft Herwin Oost, algemeen directeur van Bauhaus Nederland, op zijn LinkedIn-account. 

In het eerste kwartaal van 2020 gaat na jaren juridisch touwtrekken  de bouw van start van de vierde vestiging van Bauhaus in Nederland. Na Venlo, Hengelo en Groningen heeft de Duitse bouwmarktgigant gekozen voor de Harnaschpolder in Den Hoorn. Daar verenigt het straks op ruim 17.000 m2 meerdere speciaalzaken onder één dak, zoals: een bouwmaterialen drive-in, een complete sanitairafdeling en een uitgebreid tuincentrum. De opening staat gepland voor de eerste helft van 2021.Bauhaus schreef in 1960 geschiedenis met de opening van het eerste zelfbedienings-bouwcentrum in Europa, voor de particulier en de professionele bouwer. Voor het eerst konden klanten alles voor hun klus onder 1 dak vinden. Het was het begin van het succesverhaal van het Zwitserse concern. Inmiddels zijn er 275 vestigingen in 19 landen.

Bauhaus biedt vijftien speciaalzaken op het gebied van (ver)bouwen, decoreren en tuinieren onder één dak. In de grote bouwcentra van gemiddeld 20.000 m2 vindt de klant een zeer uitgebreid assortiment. Maar Bauhaus is meer dan een bouwmarkt. Zo is het mogelijk gratis machines te lenen, er is een drive-in en een montageservice, in samenwerking met lokale vakmensen.

De vergunning voor Leeuwarden is inmiddels ook afgegeven. Bauhaus Nederland streeft naar landelijke dekking, met zo’n vijftien filialen. Daarmee biedt de organisatie werkgelegenheid aan vakmensen en ondersteunend personeel. Liefde voor het vak en deskundigheid zijn belangrijker dan leeftijd. Bauhaus werkt samen met lokale re-integratie partners om werkzoekenden een nieuwe kans te geven.

Meer informatie:
Bauhaus Nederland
www.bauhaus.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven