Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vernieuwde concept store en nieuw merk

Feestelijke heropening Casba Wonen & Slapen

Woonwinkel Casba start het feestseizoen met twee grote vernieuwingen. Het nieuwe designmerk Moome heeft een plek gekregen in de Casba loft en de complete Xooon concept store is verbouwd. De heropening van de vernieuwde Xooon afdeling wordt gevierd met verschillende acties.

“De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de afdelingen van deze jonge designmerken, zodat we onze klanten nog meer kunnen inspireren”, zegt Isabelle Beverwijk, marketing- en communicatiemanager bij Casba Wonen & Slapen.

“Wij willen mensen blij maken met een sfeervol huis. Daarom verzamelen we de mooiste merken onder één dak. We zijn trots het Nederlandse designmerk Xooon al vanaf de start in 2011 onderdak te bieden en zien het jonge Belgische designmerk Moome als een toevoeging aan onze inspirerende loft”.

Feestelijke heropening
“Xooon bestaat uit een uitgebreide collectie frisse en eigenwijze  meubelen. De concept store is de afgelopen periode helemaal omgebouwd en toont nu de complete collectie in een nieuw en fris jasje. “

Nieuw merk
In de loft op de vierde verdieping staat het nieuwe merk Moome opgesteld. “Dit Belgische merk staat voor betaalbaar, eigentijds  design met een geweldige kwaliteit. Moome werkt samen met bekende designers en jong talent uit binnen- en buitenland. Uit deze samenwerkingen zijn diverse designstukken ontstaan, zoals de bank Vic van Studio Segers. Alle producten worden in de Casba loft gecombineerd met opvallende grafische uitingen met bijen, torren en vliegen.



Acties

Speciaal voor de feestelijke heropening van de vernieuwde afdeling zijn er twee acties. Bij een aankoop van een Xooon product mag 15% van het aankoopbedrag besteed worden aan decoratie van COCO Maison. Ook kan er kans gemaakt worden op een wooncheque van maar liefst € 1.000. Deelname is mogelijk via de winkel of online via Casba.

Over Casba Wonen & Slapen
Casba is gevestigd in Zoeterwoude. Sinds 1980 verkopen zij een  uitgebreide  collectie  woon-,  slaap-en  designmeubelen.  Diverse woon-en slaapmerken zijn onder één dak te vinden, zoals Auping, Trendhopper, Leolux, Montèl en nog veel meer.

Meer informatie:
Casba
Hoge Rijndijk 315
2382 AP Zoeterwoude
info@casba.nl  
www.casba.nl

Publicatiedatum: