Ermelose familiebedrijf viert dertigste verjaardag

Klaver Modern Wonen viert haar dertigste verjaardag. Het familiebedrijf, dat sinds 2008 is gevestigd op Veldzicht in Ermelo, heeft naast een grote collectie (refurbished) meubels ook een ruime keuze aan gordijnen en woonaccessoires. Het bedrijf begon met het stofferen van meubels en beschikt anno 2029 over een complete woonwinkel. Tevens heeft Klaver een meubelmakerij en stoffeerderij.

Klaver Modern Wonen verkoopt hergestoffeerde designmeubels.

Als veertienjarige jongen ging eigenaar Leen Klaver aan het werk bij stoffeerderij Doppenberg aan de Dennenlaan 28. Nu, veertig jaar later, beschikt hij over een meubelmakerij, een stoffeerderij en de winkel met hergestoffeerde designmeubels van merken als Gelderland, Leolux, Montis, Rolf Benz en Label en designverlichting. Sinds een aantal jaren richt Klaver zich ook op de camper- en caravanmarkt. Campers kunnen helemaal opnieuw worden gestoffeerd en meubels kunnen opnieuw worden gespoten. Klaver levert het complete pakket.

Naast een stoffeerderij heeft Klaver ook nog een meubelmakerij.

Het bedrijf heeft 25 medewerkers in dienst. Op het industrieterrein heeft Klaver een 750m² grote showroom. Naast de entree prijkt een stijlvolle Gispen stoel. In de showroom kan worden gekozen uit honderden stof- en leerstalen. Designmeubelen worden in de werkplaats geheel gerenoveerd en voorzien van nieuwe bekleding. 

Bron: www.ermelovannu.nl

Meer informatie:
Klaver Modern Wonen
Mariënhoef 5
3851 ST Ermelo
0341 – 55 25 70
www.klavermodernwonen.nl
info@klavermodernwonen.nl
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven