Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Lijm- en kitproducent lanceert drie producten

Met de introductie van de PVC-lijm Floor, de MS2K FLOOR en de Sqraper A3 heeft de Zoetermeerse producent Bijlard voor lijmen en kitten heel wat nieuws te laten zien op de grootste vloerbedekkingsbeurs ter wereld, de Domotex 2020 in Hannover.

MS2K FLOOR
De MS2K FLOOR, het groene en duurzame alternatief voor PU-lijmen. Niet alleen is de lijm sneller droog maar is ook de vernetting beter waardoor de lijm tot twee keer sterker is dan een 1-komponent MS-lijm. Door zijn snelle doorharding wordt doorzweten in het hout tot een minimum beperkt.

PVC-lijm FLOOR
De PVC-lijm FLOOR is niet alleen voor de parketbranche maar ook voor de woninginrichtingsbranche een interessant product. De lijm wordt wit opgezet en droogt na 20 tot 40 minuten transparant op. Het is dus eenvoudig te zien wanneer de stroken aangebracht kunnen worden.

Sqraper® A3
Ook nieuw is de Sqraper® A3. Deze Sqraper is speciaal ontwikkeld voor de PVC-lijm FLOOR maar kan ook gebruikt worden voor het opbrengen van contactlijmen. Door het unieke ontwerp kan er zo veel mogelijk uit de emmer gebruikt worden. Verder heeft het een robuust uiterlijk waardoor het langer mee gaat, braamvrij is en schoonmaken ook geen probleem hoeft te zijn.

60 jarig familiebedrijf
Bijlard International is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogwaardige lijmen en kitten. De Zoetermeerse onderneming is actief in vele Industrieën, verzorgen private labels en is sinds 7 jaar actief in de vloerenbranche. Het eigen laboratorium garandeert een constante kwaliteit van bestaande producten en ontwikkeling van nieuwe producten.Bijlard International vindt u in Hannover in hal 13, stand F12.

Meer informatie:
Bijlard International
www.bijlard.com
info@bijlard.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven