Botanic, de houten jaloezieën collectie van Copahome wordt dit najaar uitgebreid met een gloednieuwe waaier aan lamellen. Deze is zowel in beits als in lak verkrijgbaar. In totaal zullen er 26-tal nieuwe stalen wordt toegevoegd in verschillende houtsoorten.

Laat de natuur binnen in jouw interieur. Kies voor warme eenvoud en botanische luxe met de Copahome houten horizontale jaloezieën. De mogelijkheden voor jouw houten jaloezieën zijn eindeloos en je stemt de houtsoort, kleur en lamelbreedte helemaal af op jouw interieur.

Met deze toevoeging beschik je over een brede waaier aan lamellen in verschillende kleuren, type houtsoorten en verschillende prijsklassen.

Wat kan je allemaal terugvinden in de nieuwe waaier:
- Nieuwe Faux wood kleuren. Faux wood is een houtsoort die ideaal is om te gebruiken in de badkamer.
- Nieuwe referenties Bamboe jaloezieën. Ze zijn licht, puur natuurlijk en behouden een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk. Bovendien zijn ze mooi en brengen ze een warme sfeer in jouw interieur.
- Een volledig nieuwe collectie Paulownia lamellen in zowel lak als beits kleuren. Paulownia is de snelst groeiende houtsoort die er is. Het is zeer licht, sterk en stabiel.
- Nieuwe grijstinten

Meer informatie:
Copahome
Meensesteenweg 137
8500 Kortrijk
+32 (0)56 35 32 33
www.copahome.com
info@copahome.com