Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gentleman's Fair 2019 bekroond tot Origineelste Product

Handgemaakte producten van designstudio gebaseerd op mix van reiskoffer en flightcase

Malfred is een nieuw project van de Vlaamse designstudio Magix. Het Tongerse bedrijf is al meer dan 20 jaar actief in grafische vormgeving en interieurarchitect.  
De custom handmade producten zijn gebaseerd op een mix van een reiskoffer en een flightcase. De designers werden geïnspireerd door Alfred de la Malle, een vorige eeuwse avonturier en reiskoffermaker. Ten slotte werd er een vleugje hedendaagse- en rock ‘n roll-touch aan toegevoegd. 

Gentleman's fair
Tijdens de afgelopen editie van de gentleman's fair in Waregem, kregen de 9.000 bezoekers de kans om op het meest originele concept te stemmen. In totaal waren er meer dan 120 verschillende exposanten, waaronder sportauto's, juwelen, horloges, kleermakers kappers, casino's en galeries. Malfred werd bekroond tot 'Gentleman's Fair 2019 Origineelste Product'.



Bestemming
Tijdens een introductiegesprek wordt er eerst gevraagd naar de bestemming van de kast, dus wat voor soort voorwerpen er in opgeborgen worden. Zo is de Malfred onder andere geschikt voor: bubbels, drank, schoenen, (private) toys, koffie, muziek, collectables en horloges. Op basis van de bestemming krijgt de kast een eigen indeling.



Originele Materialen
Vervolgens worden materialen gekozen. Als het nodig is worden de meest originele accessoires gebruikt, zoals haute-couture stoffen, huiden en prints, vintage wielen, led licht met bewegingsdetectoren, wifi/bluetooth muziekinstallatie, gepersonaliseerde patrijspoorten en allerlei gekke highend spullen.



Meer informatie:
MAGIX bvba
www.magix.be
Info@magix.be

Malfred
www.malfred.be
info@malfred.be

Publicatiedatum: