Dit zijn de vijf interieurtrends van 2020

De start van een nieuw jaar vraagt ​​vaak om het interieur te updaten. Maar wat zijn de trends voor 2020? Interieurontwerpster Lucy Barlow biedt haar inzichten in de looks die volgend jaar groot zullen worden, meldt Harpers Bazaar.

De tropische palmprint wordt vervangen door eikenblad. "Dit is bijvoorbeeld te zien in de nieuwe stoffen van Fanny Shorter, behang van Robert Kime en gouden kroonluchters van Cox London. Het eikenblad dessin kan in heldere kleuren of het kan heel traditioneel zijn in meer gedempte tinten. Het is een print die groot gebruikt kan worden in behang of kan worden gebruikt als een klein motief in kussens", aldus Barlow.

Organisch
"Ik zie meer en meer creativiteit met bekleding - de dagen van een standaard rechthoekig hoofdeinde zijn voorbij. De afgelopen jaren hebben we de opkomst gezien van de schulpvorm, maar ik denk dat we steeds meer organische vormen gaan zien."

Handgeschilderd
"Vanuit de proliferatie van metrotegels, zien we in de designwereld een meer grillige, met de hand geschilderde touch. Met de hand geschilderde tegels zijn een trendy manier om een ​​badkamer of keuken af ​​te werken."

Plastic flessen
"Jennifer Manners is de eerste leverancier die tapijten maakt met 100 procent gerecyclede plastic flessen uit India. De tapijten zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook duurzaam."  "Versieringen winnen terrein bij minimalistische en jongere ontwerpers. Iedereen wil zijn interieur personaliseren en een leuke manier om dit te doen is door versieringen op gordijnen, kussens en stoffering enzovoorts aan te brengen. Ik ben dol op gebruik van natuurlijke vezelafscheidingen zoals raffia en papier, maar ze zijn echt moeilijk te vinden, dus werken we bij Barlow & Barlow samen aan een collectie die begin 2020 met Jessica Light wordt gelanceerd. "

Bron: Harpers Bazaar


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven