Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf in leidingwaterkoelers en innovatieve designkranen

Aqualex behoort tot Trends Gazellen 2020

Aqualex behoort tot de genomineerden voor West-Vlaamse Trends Gazellen 2020. "Het is de vierde maal op rij dat we behoren tot de laureaten!", laat een woordvoerder weten. 

Het economisch weekblad Trends bekroont de snelst groeiende bedrijven van Vlaanderen. Op basis van de absolute en procentuele groei in omzet, personeel en cashflow stelt het jaarlijks een economische hitlijst van groeibedrijven op. De verschillende provinciale Trends Gazellen uitreikingen vinden plaats in februari en maart 2020.

Aqualex telt zo'n 40 gedreven medewerkers en blijft verder groeien.

Aqualex is gespecialiseerd in leidingwaterkoelers en innovatieve designkranen met gekoeld, bruisend en heet water. Het Belgische bedrijf opende onlangs een kantoor in Nederland. Het verdeelt toestellen die leidingwater filteren en zo voor plat of bruisend water uit de kraan zorgen. Het is gespecialiseerd in waterleidingkoelers en multifunctionele designkranen met gefilterd plat, bruisend en kokend water. Het zet daarmee in op hoogwaardig, esthetisch en ecologisch verantwoord gebruiksgemak.

Meer informatie:
Aqualex
info@aqualex.eu
www.aqualex.eu 

Publicatiedatum: