Conix RDBM Architects en c [ak’sent] interieurarchitecten hebben Conix Cool Interior onder leiding van Nancy Cool gelanceerd. Conix is een Belgisch-Nederlands architectenbureau, gevestigd in Antwerpen, Brussel, Rotterdam en Terneuzen. Als structurele partners bundelen ze hun krachten en zetten ze voor de afdeling interieurarchitectuur een nieuw parcours uit. 

"Samen steunen we op jarenlange ervaring in interieurarchitectuur en hebben een rijk portfolio aan interieurprojecten. We werken met excellente professionals en streven naar kwaliteit", vertelt Nancy.
"Zo bezitten we heel wat sterke troeven om Conix Cool Interior uit te bouwen. Aangezien we alle disciplines –architectuur, stedenbouw en interieurarchitectuur- in huis hebben is dit de ideale combinatie om een nog beter totaalproduct neer te zetten. Onze interieurklanten bieden we een totaalbeleving met een persoonlijke begeleiding en dit met al de voordelen en de structuur van een professionele organisatie."

Nancy zal het interieurteam van Conix Cool Interior leiden en is altijd het persoonlijk aanspreekpunt voor interieurarchitectuur. Zij is eindverantwoordelijke voor het ontwerp van elk interieurproject.
"Nancy heeft alle expertise in huis en de nodige creativiteit. Door haar mode opleiding, die ze volgde voor het volmaken van haar opleiding als interieurarchitecte, durft ze out of the box te denken en buiten de lijnen kleuren, maar toch strakke lijnen volgen. Het is interieurarchitectuur met impact", aldus Conix RDBM Architects.


Christine Conix, voorzitter van het bestuur van Conix RDBM Architects en Nancy Cool, partner Conix Cool Interior.

Het nieuwe team bestaat uit een tiental creatieve professionals met deskundigheid en ervaring in verschillende sectoren: residentieel, retail, kantoor- en bedrijfsgebouwen, verbouwingen en woningbouw. Met deze schaalvergroting kunnen ze het bestaande portfolio uitbreiden in de horeca- en hotelsector, in de gezondheidszorg en de verzorgingsgebouwen en in de leisure omgeving.

Meer informatie:
Conix Cool Interior
n.cool@conixcool.com 
www.conixcool.com