Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ons erfgoed is een voortdurende bron van inspiratie"

Textielbedrijf opent showroom in Milaan

Een nieuwe showroom in Milaan, in de elegante wijk Brera, het hart van het historische centrum van de stad. Welk bedrijf wilt dat niet? Het is Christian Fischbacher gelukt! Het textielbedrijf heeft er de deuren van een compleet nieuw pand geopend.

"De gekozen ruimte stelt ons in staat om de schoonheid die Christian Fischbacher al 200 jaar kenmerkt, te combineren met de industriƫle sfeer. Het is de ideale setting voor het exposeren van onze collecties interieurstoffen, behang, tapijten en woonaccessoires", vertelt een woordvoerder van het bedrijf.

Sinds twee eeuwen is Christian Fischbacher werkzaam in de textielindustrie. Het familiebedrijf met het hoofdkantoor in St. Gallen Zwitserland haalt inspiratie van over de hele wereld. "Ons erfgoed met zijn ambachtelijke en designtradities die over de generaties zijn doorgegeven, is een voortdurende bron van inspiratie. Tegelijkertijd screenen we constant het veld voor de nieuwste ideeƫn en productietechnieken. Ons gevoel voor traditie in combinatie met ons streven naar innovatie maakt ons tot wie we zijn - en legt uit waarom ons ontwerpteam wordt beschouwd als een van de meest creatieve in de industrie", besluit de woordvoerder.

Meer informatie:
Christian Fischbacher
www.fischbacher.com

Publicatiedatum: