Zo ziet collectie Altura van Mintjens Group eruit

Tijdens de Meubelbeurs Brussel presenteerde Mintjens onder andere de nieuwe serie Altura. Deze werd goed ontvangen, zo liet woordvoerster Caroline Broeckx weten tijdens een bezoek van ons nieuwsplatform aan de stand van de Mintjens Group. Foto's van deze fonkelnieuwe collectie waren nog niet vrijgegeven. Tot vandaag!

"De geraffineerde, nieuwe wooncollectie Altura van Mintjens brengt je naar hogere sferen!", liet Mintjens voor de beurs al weten."Elk meubel wordt dan ook gekenmerkt door een opstaande massieve boord. De meubels lijken te zweven op de fraai geprofileerde, tapse pootjes die het geheel een elegante uitstraling geven."

"De collectie omvat een mix van materialen. Hout, glas, keramiek en metaal worden feilloos met elkaar gematcht waardoor een verrassende combinatie ontstaat van textuur en kleuren.

"Er zijn ook heel wat leuke add-ons. Zo kan je kiezen voor een dressoir of TV meubel met nis welke je kan verlichten met een touch LED sensor. Ook een keramieken inleg in vijf verschillende modekleuren behoort tot de personalisatiemogelijkheden."

"Altura heeft vaste tafels in het gamma met een blad in fineer of keramiek. De verlengtafels zijn verkrijgbaar met fineerblad en maken gebruik van het handige Pöttker verlengsysteem. Salontafels met verschuifbaar blad, handige bijzettafeltjes en een elegante room divider maken de collectie compleet. Perfectie wordt niet bereikt als er niets meer valt toe te voegen, maar als er niets meer is om weg te laten."

Altura is in het voorjaar van 2020 in de shops te verkrijgen.

Meer informatie:
Mintjens Group
Meirenstraat 8
2390 Westmalle
+32 3 310 07 00
www.mintjens.be
km@mintjens.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven