Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Intelligente knop op kraan creëert nieuwe gebruikerservaring

SmartControl van Grohe nu ook voor de keuken

De SmartControl van Grohe is al een bekende technologie voor de badkamer, maar het bedrijf heeft nu ook het intuïtieve push- en draaisysteem voor in de keuken gepresenteerd. Een intelligente knop op de kraan creëert een nieuwe gebruikerservaring.

Van voordelige Eco tot krachtige straal
In plaats van een hendel te gebruiken start en stopt de gebruiker het water met de SmartControl-functie door op de knop op het uiteinde van de kraan te drukken. De ProGrip knop kan rechts of links gedraaid worden, van de voordelige Eco tot de krachtige straal spray. "De kraan werkt ook door alleen met de elleboog of pols op de knop te drukken, ideaal voor momenten wanneer beide handen vol zijn of wanneer ze vies zijn door het koken", vertelt een woordvoerder van Grohe.

De temperatuur kan worden geregeld door het draaien van een ring op de body van de kraan. Door nogmaals op de knop te drukken, wordt de waterstroom onderbroken. De instelling voor de gewenste hoeveelheid water wordt automatisch opgeslagen voor de volgende keer dat de kraan wordt gebruikt.

De SmartControl kitchen wordt geleverd met twee extra handige functies voor in de keuken: de uittrekbare sproeier biedt flexibiliteit en met Grohe magnetische docking, wordt het mondstuk, dankzij een sterke magneet, zachtjes teruggeleid naar zijn oorspronkelijke positie na gebruik.

Grohe Colors lijn in keuken
De nieuwe kraan heeft een design in drie verschillende stijlen. Het Minta-ontwerp geeft de kraan een minimalistische en cilindrische look. De strakke en organische lijnen van de Essence-collectie zijn van eenvoudige elegantie. Het vorige ontwerp van de Zedra-lijn werd nieuw leven ingeblazen met de lancering van de SmartControl Kitchen. Grohe biedt de SmartControl kraan aan in elf verschillende kleuren, die ook bekend zijn van de Colors lijn voor de badkamer. Meer informatie:
Grohe
www.grohe.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven