Ruim 60.000 internationale bezoekers bezochten RAI Amsterdam

Dit was de beste stand op Masters of LXRY 2019

Van 12 t/m 16 december hebben ruim 60.000 bezoekers vanuit de hele wereld Masters of LXRY 2019 in de RAI Amsterdam bezocht. De kooplust onder de bezoekers was groot. Tijdens de vijfdaagse beurs zijn er voor ruim 250 miljoen euro aan transacties gedaan. Auto’s, horloges, vastgoedinvesteringen en boten genoten de grootste belangstelling onder de bezoekers.

Onder het thema 'LOVE' hebben ruim 500 standhouders op 50.000 vierkante meters de passie voor perfectie en het vakmanschap laten spreken. Volgens oprichter Yves Gijrath is luxe de drijfveer van innovatie. Een principe dat duidelijk naar voren kwam op de beurs. 

Michel Roth van CPS Interieurs reageert uitgelaten op LinkedIn: ''Yessssss. The Collectors Room is uitgeroepen tot best of the best stand op Masters of LXRY 2019. Super trots op alle proud partners. Thanks all.''
''Op de stand hebben we laten zien hoe je oude en moderne kunst kunt combineren in een hedendaagse, luxe woonomgeving", laat hij desgevraagd weten.
Foto's van de Collectors Room, gemaakt door Chantalle Laurent. 

De stand is gebouwd door een aantal proud partners van de Nederlandse ontwerpster Mariska Jagt. Dit zijn onder andere CPS-interieurs, Cassina, Bo Parket, Maretti Lighting en Dofine. Daarnaast ook in samenwerking met Bijl-van Urk B.V. en Wanrooij Gallery.''

De winnaar werd gekozen door de jury, de deelnemers van Masters of LXRY en de bezoekers.


V.l.n.r. Tim de Vries, Kevin Cornelissen, Martijn Wanrooij, Mariska Jagt, Sander Bijl en Michel Roth. Foto: Peter Baas

Meer informatie:
CPS interieurs
info@cps-interieurs.nl  
www.cps-interieurs.nl 

Masters of Luxury
www.lxry.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.