Als woonomgeving verandert kan HYP mee naar nieuwe omgeving

Oplossing voor woonwensen young professionals

Ontwikkelaars Netwerk-makelaar Scheffer en architectenbureau ConCréT brengen een innovatieve oplossing op de markt voor de woonwensen van young professionals. De woningen zijn bedoeld voor pas afgestudeerden, die de kleine studentenkamer ontgroeid zijn, maar nog niet in aanmerking komen voor een koopwoning.

Het concept is een compacte, flexibele en demontabele woning met de uitstraling die bij een Young Professional past. Oftewel: HYP Home For Young Professionals. De luxe ingerichte woningen kunnen gekocht of geleased worden. Wanneer iemands woonomgeving verandert, kan de HYP simpelweg meegenomen worden naar de nieuwe omgeving.

HYP
De HYP onderscheidt zich van de meeste Tiny Houses doordat hij groter en hoger is, luxer en een stoere robuuste uitstraling heeft met veel glas tot op de vloer, waardoor hij nog groter lijkt.

De wooning heeft een oppervlakte van 37 m2 bruto, 3,7 m bij 9,97 m. Door de vrije hoogte van 3,35 m is een tussenvloer van 9 m2 met slaapplek gecreëerd. Hierdoor ontstaat extra ruimte voor een studio / werkplek. Omdat het sanitaire blok met aanrecht tussen de woonkamer en studio laag is blijf je de totale ruimte ervaren. De technische ruimte is direct van buitenaf bereikbaar.Young professionals
Hoe willen young professionals wonen? Wat hebben ze nodig? Dit waren de vragen die gesteld werden tijdens het ontwerpen van de HYP. Het antwoord op deze vraag was eigenlijk erg simpel: alleen data en wifi voor de laptop en smartphone. Maar natuurlijk heb je ook een plek nodig om te wonen en te slapen voor één à twee personen en eventueel voor je logé, een douche met toilet en een aanrecht met fornuis en koelkast.Praktisch
In tegenstelling tot veel woningen is de HYP uiterst praktisch ontworpen. Niets is groter dan nodig. Geen kamers, maar ruimten die optimaal worden benut voor de wenselijke functies. Een veel compactere woning met dezelfde functionele mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Naast de laptop, smartphone en ipad is luxe uitstraling van de woning een must. Van veel jongeren hoeft het niet onnodig groot, maar wel met een luxe slimme inrichting en gadgets.Meer informatie:
Concrét
info@concret.nu
www.concret.nu

Netwerk-makelaar Scheffer
info@makelaarscheffer.nl
www.makelaarscheffer.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven