Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Design2Chill opent pilotstores in buitenland

In- en outdoor furniture fabrikant Design2Chill (D2C) heeft twee nieuwe pilotstores geopend in Monaco en Mallorca. "Wij bieden een ruime collectie van designmeubels gekoppeld aan een maatwerkconcept en gericht op duurzaamheid. In de afgelopen jaren is er veel aandacht en energie besteed aan het ontwikkeling- en productieproces. Als gevolg daarvan zijn onze meubels geoptimaliseerd in termen van duurzaamheid en zitcomfort", laat Pascal Otters weten.


Een sneak-peek van de nieuwe pilot-stores.

Het bedrijf introduceert ook een nieuw ligbed genaamd Rembrandt, waarbij het ontwerp naar eigen zeggen hetzelfde oogt als dat het aanvoelt. Het model is uitvoerbaar voor één of twee personen en beschikt over een automatisch verstelbare rugleuning. Door middel van het hydraulische gasveersysteem, dat is weggewerkt, kan de gebruiker door één druk op de knop de rugleuning in elk gewenste positie verstellen. De ligstoel is, net zoals elk ander model van D2C, in meer dan 150 kleuren Sunbrella buitenstoffen verkrijgbaar.

In alle modellen buitenmeubelen van het bedrijf kan stoelverwarming worden ingebouwd en kan de zitting en rug tot 30 graden opwarmen. "De stoelverwarming heeft een zeer laag energie verbruik t.o.v. de traditionele terras- heaters en u heeft de warmte gelijk tegen het lichaam in plaats van twee meter boven het hoofd", besluit Pascal.

Meer informatie:
Design2Chill (Experience Center)
Nijverheidsweg 1C
6651 KS Druten
info@design2chill.com 
www.design2chill.com

Publicatiedatum: