'Personality van klant moet altijd centraal staan in een interieur'

Designers Walls ziet het levenslicht

"Wij zijn een ontwerp-team dat totaal verslingerd is aan alles dat met een opvallend interieur te maken heeft. Om de sleur te doorbreken, maken wij gedurfde keuzes voor het interieur. Voor elke doelgroep bieden wij een mix aan van vernieuwende merken, collecties en producten voor wand en vloer", laat woordvoerder Paul Ebbe van Designers Wall weten. "Met grote regelmaat voegen we nieuwe creaties en producten toe, geïnspireerd op de laatste trends. Online te bewonderen of in onze showroom!"

Designers Walls is online. "Ons motto is: Average is out, Awesome is in (alledaags is uit, adembenemend is in). Wij vinden dat de personality van de klant altijd centraal moet staan in het interieur! Het gebruik van karaktervolle kleuren, mooie patronen en beautiful eyecatchers speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Het is toch superfijn om thuis te komen in een woning die jouw unieke stijl van warmte, moed en happiness weerspiegelt. Je mag dat groots laten zien aan de wand en op de vloer!"Ontzorgen
Het team vindt het heerlijk om dingen voor de klant te ontwerpen of op te lossen. "Advies geven? Op maat maken? Een visuele impressie zien? Behanger nodig? No Problem! Gaan we regelen, daar krijgen wij juist energie van!
Of het nu om een kleine inrichting gaat of een groot totaalproject, wij van Designers Walls vinden dat iedere klant van start tot finish, echte service verdient. Wij werken voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt, voor interieur-stylisten, winkels, hotels, horeca, architecten, etc. Wij leveren kwalitatieve en duurzame materialen zowel geschikt voor consumentengebruik als voor de hospitality-branche."

Meer informatie:
Designers Walls
Industrieterrein De Steiger 77
1351 AE  Almere
+31 (0) 365-232-550
www.designerswalls.com
info@designerswalls.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven