Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Ontworpen door Rodolfo Dordoni

RODA introduceert innovatieve tuinhoekbank

Eden is een textielen tuinhoekbank. “Het Eden-systeem is een uitdrukking van synthese, een project dat voortbouwt op de expertise van RODA op het gebied van productieprocessen en het gebruik van vulmateriaal, en combineert al deze elementen volgens een meer internationale, meer eigentijdse en veelzijdiger aanpak in vergelijking met de eerdere collecties", aldus Rodolfo Dordoni, de ontwerper van Eden.

RODA wordt sinds 1 november 2019 op de Nederlandse markt vertegenwoordigd door Angelo Koenen Agenturen.

 

De bank onderscheidt zich door de mate van comfort die wordt geboden door de breedte en dikte van de zitkussens, die met een diepte van 95 cm totale ontspanning bieden, evenals door het gecombineerde gebruik van verschillende materialen en zijn extreme modulariteit.

In de geschiedenis van RODA is het de eerste bankcollectie met een structuur die op een innovatieve en harmonieuze manier twee onderscheidende materialen samenbrengt: teakhout en geverfd roestvrij staal.

De teakstructuur wordt nu gepresenteerd in een gebleekte versie, een afwerking die nog nooit in andere collecties was gebruikt. De innovatieve combinatie van verschillende materialen strekt zich uit tot de rugleuningen, die worden gepresenteerd in zowel de Batyline-versie als de gevoerde bandoptie, die beschikbaar is in alle kleuren van het Mix & Match-project van RODA. Deze laatste variant met (gevoerde band) is het kenmerk dat Eden nog verder kenmerkt, met een verweven patroon dat aantrekkingskracht en zachtheid aan de collectie toevoegt.De twee- en driezitsversies kunnen naar wens worden gecombineerd met de individueel instelbare rugleuningen om maximale vrijheid bij het configureren van het product te garanderen.

De collectie bevat een element dat een primeur is voor RODA: een zeshoekige module die de bank geschikt maakt voor gebruik in verschillende thuisomgevingen, of als een enkel meubelelement of als een hoekmodule in een compositie. De Eden-bank vertrouwt ook op zeer dikke kussens, verkrijgbaar in standaard vulling en waterafvoerende versies.

Tot slot kan de bank worden gecombineerd met een salontafel in gebleekt teakhout die continuïteit garandeert met de ontwerpen en afwerkingen van de modules.

Meer informatie:
RODA
www.rodaonline.com 

Angelo Koenen Agenturen
Bosstraat 26A
6101 NX Echt
www.angelokoenen.com
info@angelokoenen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven