COREtec geschikt voor bouw-, renovatie- en interieurprojecten

"Zie het als een nieuw likje verf op de muur"

"Bouwen, renoveren of toe aan een nieuw interieur? Met COREtec is een nieuwe vloer leggen een koud kunstje", vertelt Stijn Windels, marketing director van het vloerenbedrijf. "Vroeger behield je de vloer die in huis aanwezig was of ging je een keer voor een nieuwe, die dan een leven lang mee moest. Met onze vloeren is het plaatsen zo eenvoudig, dat vaker afwisselen een plezier wordt.”

De lichte decoren van de vloeren geven volgens het bedrijf de indruk dat de woonruimte groter is dan in werkelijkheid. "COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren en de samenstelling en opbouw. De vloeren zijn verkrijgbaar in drie waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen en een onderlaag in kurk.

“Zie het als een nieuw likje verf op de muur: het geeft een nieuwe boost aan je interieur en humeur! Een COREtec-vloer koop, plaats en bewandel je op een dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, zonder ondervloer of voorbereiding. Ook in de kelder of badkamer: de vloerbekleding is 100% watervast", vervolgt Stijn.

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren op vrijwel elke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze zijn vorm- en maatvast en geschikt voor vloerverwarming of -koeling.
De meerlagige vloerbekleding van COREtec met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op en is geluiddempend.

Meer informatie:
USFLOORS
Textielstraat 20
8790 Waregem
www.coretecfloors.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.