Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Loungestoel verbeeldt Lema's rigoureuze stijl'

Ombra is een stoel met armleuningen van gelooid leer en polypropyleen ontworpen door Piero Lissoni. De nieuwe loungestoel Ombra is poëtisch in zijn essentie en verbeeldt Lema's ultieme discretie en de rigoureuze stijl van Piero Lissoni, de art director van het merk sinds 1994.

Methode en vorm vormen de basis van dit verfijnde industriële project, waar natuurlijke lichtheid een sterke persoonlijkheid onthult. OMBRA wordt gekenmerkt door de ijle, fijn getekende architectuur: de lijnen die de structuur vormen in zwart gelakt staal, dat licht oogt maar toch sterk is in zijn functie en de schaal ondersteunt.

Gevormd door een bedrukt vel van hard polypropyleen, met een minimale diepte, wordt de schaal geleverd in drie verschillende versies:
- kaal, met een zwarte ondoorzichtige afwerking;
- met een zwarte lederen coating;
- volledig gekleed in leer met een lichte vulling.

Aan de basis van de Ombra staat het het diepgaande onderzoek naar vormen en materialen dat typerend is voor Lema's industriële aanpak en die de ontwikkeling mogelijk heeft gemaakt van een stoel die in staat is om stilistische verfijning te combineren met een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding.

Meer informatie:
Lema
www.lemamobili.com

Publicatiedatum: