"Yeah!!", jubelt salesmanager Ronny Grimbergen. "Voor de tweede keer op rij zijn we verkozen tot Beste Auping Plaza van Nederland. Ik ben supertrots op dit resultaat én mijn team!" 

Auping Plaza Cruquius van Goodnight Slaapkamers heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de hoofdprijs in de wacht gesleept. En dat is opmerkelijk, want daarvoor eindigde Auping Plaza Cruquius liefst drie jaar achter elkaar op de tweede plaats. "Of ik verwacht had dat we opnieuw zouden winnen? Ik moet daarop nee zeggen, want als ik ja zeg, dan klinkt dat zo arrogant. Natuurlijk hadden we het wel gehoopt."

Gisteravond (maandag 9 december) was het Aupingfeest in Doorn, waar de salesmanager (op de foto in het midden) samen met John van der Klaauw (directeur/eigenaar) en diens zoon Pim van de Klaauw (procesmanager) de beker kreeg overhandigd. Auping Plaza Cruquius mag zich dus wederom een jaar lang dé beste Auping Plaza van Nederland noemen, omdat het team de hoogste omzet heeft behaald. "Hoeveel we hebben gedraaid? Dat mag ik helaas niet vertellen. Maar ik ben er in ieder geval trots op dat we wederom de best verkopende Auping-winkel van Nederland hebben", aldus Ronny.

In 2014 en 2018 won Auping Plaza Cruquius ook al de hoofdprijs. Nederland telt zo'n 40 Auping Plaza's (die het complete Auping-assortiment in huis hebben) en circa 60 select winkels. Goodnight Slaapkamers is volgens Grimbergen al meer dan 25 jaar "de grootste slaapkamer van Nederland". De speciaalzaak is te vinden op Woonboulevard Cruquius en beslaat een toonzaal van liefst drie etages met een vloeroppervlakte van 5.000 m². Daar is een breed assortiment te vinden van boxsprings, lattenbodems, matrassen, ledikanten, kasten op maat, slaapbanken, waterbedden, nachtkastjes, commodes, bedtextiel van hoeslakens tot spreien, dekbedden en kussens. 

Heel veel merken
Het bedrijf voert een reeks van merken zoals onder andere Auping (Plaza), Bedding concepts, Eastborn, Fjorda, Innovation, Jensen, Kuperus, Nolte, Norma, Novamobili, Pullman, Sealy, Slizing, Swissflex, Tempur (Premium reseller), Ubica, Van Houdt en Velda (Veldeman bedding). Tevens heeft Goodnight Slaapkamers kastenstudio’s van Nolte, Slizing en het Italiaanse Novamobili.

Soep
Ronny Grimbergen: "We hechten als team veel waarde aan de showroom. Alles moet er elk moment van de dag tiptop bij staan. Eén dag in de week loopt er ook een styliste rond. Daarnaast vinden we vakkundigheid belangrijk. Elke teamlid heeft kennis van zaken. Door onze onderlinge diversiteit kunnen we ook alle typen klanten goed bedienen. Dat zorgt voor een sterk salesteam. Sommige collega's lopen al meer dan 20 jaar bij ons rond.
En het klinkt cliché, je hoort het ook overal: maar beleving creëren is eveneens een must. We hebben een koffiecorner, zorgen altijd voor wat lekkers bij de koffie dat we zelf bakken of vers bij de bakker halen, soms trekken we een flesje wijn open, in de winter krijgen de klanten soep. Dat zijn allemaal zaken die voor een prettig sfeertje zorgen."

Bij Goodnight Slaapkamers werken in totaal 25 mensen, inclusief de buitendienst (bezorging, montage etc.)

Wil je Goodnight Slaapkamers feliciteren? Stuur dan een mail naar info@goodnight.nl 

Meer informatie:
Goodnight Slaapkamers
Woonboulevard Cruquius Plaza
Spaarneweg 18
2142 EN CRUQUIUS
T. 023 - 5293984
www.goodnight.nl