Ter Hürne onthult Avatara 3.0

Nieuwe designvloer: geen hout, ook geen PVC

ter Hürne's derde versie van de Avatara-designvloer is een robuuste en gemakkelijk te onderhouden optie voor iedereen die waarde hecht aan gezond, duurzaam leven.

"ter Hürne verdedigt ook de vele prachtige eigenschappen van hout. Het is een natuurlijk materiaal dat warmte, duurzaamheid en gezonde levensstijl combineert met veelzijdigheid en decoratieve flair. Dit zijn de principes die ons gedurende ons 60-jarige bestaan ​​hebben geleid", zegt Bernhard ter Hürne die samen met zijn broer Edwin de tweede generatie van de familie is die het bedrijf runt. In de aanloop naar DOMOTEX 2020 in januari onthult ter Hürne zijn nieuwe Avatara 3.0 Design Floor.

Net als alle Avatara Design Floor-incarnaties gebruikt versie 3.0 alleen duurzame materialen met een lage uitstoot en is het 100% vrij van PVC, chloor en weekmakers. Geavanceerde digitale drukprocessen zijn bedoeld om de vloer een authentieke uitstraling te geven, inclusief realistische oppervlaktestructuren die vergelijkbaar zijn met de natuur. Bovendien spreekt het voor zich dat het nieuwe product alle voordelen biedt die bij een Avatara-designvloer horen - zoals een robuust, onderhoudsvriendelijk oppervlak dat bestand is tegen het zwaarste dagelijkse gebruik, terwijl het toch stil en aangenaam blijft om op te lopen.

Avatara 3.0 zal beschikbaar zijn in twee verschillende ontwerpen om zo effectief mogelijk tegemoet te komen aan verschillende ruimtesituaties. Avatara Design Floor Comfort heeft een tegen zwelling beschermde HDF-plint gecombineerd met geïntegreerde kurkimpactgeluidsisolatie, terwijl Avatara Design Floor PerForm een ​​plint gebruikt van het innovatieve materiaal Talcusan, dat voornamelijk bestaat uit silicaten, krijt en milieuvriendelijk polypropyleen. Dit geeft vocht absoluut geen kans, dus kunnen PerForm-vloeren ook eenvoudig in keukens en badkamers worden gebruikt. Avatara PerForm beschikt ook over geïntegreerde SoftSense impactgeluidsisolatie die perfect is afgestemd op het Talcusan-materiaal. Last but not least zorgt klikverbinding voor een snelle en eenvoudige veilige installatie van beide ontwerpen.

ter Hürne biedt in totaal ongeveer 30 verschillende decors voor verschillende smaken - van heldere, frisse looks en natuurlijke beige-bruine houttinten tot tegelontwerpen met een speciaal formaat en authentiek ogende steenachtige oppervlakken.Meer informatie:
ter Hürne
www.terhuerne.dewww.domotex.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven