Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelstoffeerderij Joustra gaat verhuizen

Meubelstoffeerderij Joustra Stoelverzorgers, dat in maart landelijk nieuws werd doordat Koning Willem-Alexander een werkbezoek bracht aan de Harderwijkse vestiging - een sociale onderneming waar mensen met een functionele beperking werkzaam zijn, gaat verhuizen. "Naar Harderwijk!", laat eigenaar Henry Joustra weten. De vestiging blijft dus in de Hanzestad, maar gaat naar een andere locatie waar een ruimer pand wordt betrokken.

Het pand aan de Lorentzstraat 20 in Harderwijk wordt flink onder handen genomen.

"Het team van onze industriƫle (her)stoffeerderij gaat in komende maanden verhuizen en vanaf 1 februari zich vestigen op de Lorentzstraat 20 in Harderwijk. Deze locatie is niet alleen centraler gelegen maar vooral ruƬmer; we gaan van ca. 400 m2 naar ca. 1200 m2. Passend bij onze visie en missie wordt uiteraard een bestaand bedrijfspand ge-upcycled en in dit geval wordt een ex-kokosbroodfabriek getransformeerd naar een moderne meubelstoffeerderij", laat Joustra weten.

Meer informatie:
Joustra Stoelverzorgers
verkoop@joustrastoelverzorgers.nl  
www.joustrastoelverzorgers.nl