Kvadrat uitgeroepen tot EY Entrepreneur 2019

Textielbedrijf Kvadrat is dit jaar uitgeroepen tot EY Entrepreneur Of The Year in Denemarken. "De titel van EY Entrepreneur Of The Year in Denemarken wordt gegeven aan een bedrijf en zijn eigenaren die een sterk zakelijk gevoel kunnen combineren met groei en ontwikkeling, en waarbij de ondernemer een rolmodel is voor de toekomstige generatie", vertelt een woordvoerder van Kvadrat.

Het bedrijf zal nu Denemarken vertegenwoordigen op EY World Entrepreneur Of The Year in Monaco in 2020, met meer dan 50 landen die strijden om de titel. "Kvadrat is een Deens bedrijf met een wereldwijd bereik, en ik denk dat het in Monaco veel aandacht zal krijgen voor de EY World Entrepreneur Of the Year in 2020”, aldus Lars Fløe Nielsen, voorzitter van de landjury in EY Entrepreneur Of The Year. 

FOTO: EY Denmark. 

"In zijn motivatie voor de verkiezing van Kvadrat wijst de jury op het belang van het groeiverhaal van ons bedrijf, innovatie in ontwerpen die worden gebruikt door toonaangevende spelers in de industrie, creatieve ontwerp cultuur, sterke partnerschappen en prominente prestaties op het gebied van duurzaamheid. We zijn verheugd om erkend te worden voor ons werk en onze waarden als een dynamisch, toekomstgericht design bedrijf, voortdurend op zoek naar de esthetische, artistieke en technologische grenzen van textiel ontwerp", besluit de woordvoerder van Kvadrat.

Meer informatie:
Kvadrat
www.kvadrat.dk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven