Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Pakjestijd staat of valt met correcte thuislevering

Pakketbussenfabrikant wil gat in markt dichten

Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar… Pakjestijd, en hoogdagen voor online winkels en webshops. Al lijkt het er op dat, met de blijvende stijgende groei van e-commerce, ook steeds meer mensen op zoek gaan naar een oplossing om al die online bestelde pakjes 24/7 thuis te kunnen ontvangen. Daar wil pakketbussenfabrikant eSafe naar eigen zeggen het gat in de markt dichten. eSafe is in 2016 als start-up voor pakketbrievenbussen begonnen.  Onder de vleugels van Renson, startte Leon Renson (zoon van huidig CEO Paul Renson) toen een eigen bedrijf in pakket(brievenbussen). “De timing bleek ideaal”, blikt hij daarop terug. “En ook nu merken we dat er nog steeds veel mensen op zoek zijn naar een oplossing om hun online bestelde pakjes zonder problemen thuis geleverd te krijgen. Want: online aankopen is makkelijk, maar pakketjes ophalen bij de buren, in een postkantoor of afhaalpunt, is niet waar mensen voor staan te springen. Met een pakketbus is die zorg er niet, want elk pakje wordt voortaan correct afgeleverd. Zelfs als mensen niet thuis zijn, kan de koerier op afstand via de smartphone toegang geven tot de pakketbus.”

Mooie cijfers in 2019
Met een verkoop van 2500 pakketbrievenbussen sinds de opstart en een groei van 34% tot op de dag van vandaag is het bedrijf erg tevreden. Leon: “Drie jaar geleden was eSafe een éénmans-startup,  momenteel tellen we een team van 10 medewerkers, waarvan drie personen zich focussen op research en development. eSafe telt inmiddels ruim 60 verdelers in België.”

Differentiatie troef
"De focus ligt op individuele modellen, maar daarnaast is er met de eSafe Wall nu ook een oplossing op maat beschikbaar voor elke inkomhal van een meergezinswoning of appartementsblok. Dit ensemble met elektrische brievenbussen, pakketvakken, deurbellen en videofoon is moduleerbaar op basis van de beschikbare ruimte, het aantal bussen of de gewenste stijl", besluit Leon.

Meer informatie:
eSafe
Maalbeekstraat 10
8970 Waregem 
info@my-esafe.be
www.my-esafe.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven