Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Speciale expo Framing Trends in 2020

De speciale tentoonstelling Framing Trends in 2020 zal een hele hal beslaan. Displays gericht op Wellbeing, Acoustics, Floor & More, Sustainable Flooring, Green Living en Outdoor vullen Hal 8 met producten en oplossingen die het hoofdthema Atmysphere weerspiegelen. U kunt zich verheugen op een breed scala aan installaties en inspiratie van exposanten, kunstenaars, studenten en startups.

NuThinker
Het gebied NuThinkers van Framing Trends bevindt zich in hal 8 waar opkomende ontwerpers van verschillende universiteiten hun ideeën en prototypes presenteren met behulp van het hoofdthema Atmysphere. Op deze manier worden aanhoudende impulsen voor vloerbedrijf en trends geïdentificeerd.

Art & Interaction
Bij het bekende gebied 'Art & Interaction' interpreteren internationale kunstenaars en ontwerpers met hun exposities op het gebied van kunst en design het leidende thema Atmysphere op speelse en sensuele wijze.

Flooring Spaces
'Flooring Spaces' maakt deel uit van het speciale gebied Framing Trends. Het biedt exposanten de mogelijkheid om hun eigen ruimte te presenteren in de vorm van een fantasierijke installatie geïnspireerd op het keynote-thema Atmysphere. Ontdek een wereld van 'Flooring Spaces' en laat u inspireren door de spannende installaties.

Contract Frames
Voor de 2020 Framing Trends showcase heeft het in München gevestigde architectuur- en ontwerpbureau Schmidhuber, dat gespecialiseerd is in driedimensionale walkthrough-installaties, een opwindend nieuw format ontwikkeld genaamd Contract Frames.

WOOD.WORKS
Dit is de tweede 'made in Italy' design showcase op DOMOTEX 2020, die duurzaamheid weerspiegelt en de trend naar het gebruik van natuurlijke materialen. WOOD.WORKS analyseert hout als een essentieel element voor het creëren van een gevoel van welzijn voor binnenomgevingen.



Meer informatie:
Domotex
www.domotex.de

Publicatiedatum: